Το Living Color Music & Arts Festival ενώνει μια μεγάλη παρέα γνωστών προσωπικοτήτων

June 27, 2018

#iamlivingcolor

Αυτή τη χρονιά πάνω από 20 ξεχωριστές προσωπικότητες του νησιού, όπως σχεδιαστές μόδας και κοσμημάτων, ποδοσφαιριστές, μοντέλα και media people ενώνουν τις φωνές τους δηλώνοντας #iamlivingcolor, στηρίζοντας έτσι το μοναδικό αυτό φεστιβάλ που γίνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Κύπρο και στόχο έχει να γίνει ένας ετήσιος ευρωπαϊκός μουσικός θεσμός.

 

Το #onedayescape Living Color Music & Arts φεστιβάλ που είναι μια γιορτή της μουσικής και των τεχνών, συνδυάζει εκρηκτικές εμφανίσεις πολλών γνωστών καλλιτεχνών, σε ένα εκπληκτικό υπερθέαμα με εκρηκτικό παλμό. Παράλληλα αυτή τη χρονιά το φεστιβάλ στηρίζει ένα σημαντικό σκοπό. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των limited edition t-shirts που έχουν δημιουργήσει γνωστοί σχεδιαστές, θα δοθεί για τη στήριξη του Panos Evripidou Foundation. Σκοπός του ιδρύματος είναι να βελτιώσει την ποιότητα ζωής νεογνών που νοσηλεύτηκαν στην εντατική μονάδα του Μακάριου νοσοκομείου μετά από πρόωρη γέννα.  

 

Ανάμεσα στους ανθρώπους που ενώνει η φετινή διοργάνωση και δηλώνουν #iamlivingcolor βρίσκονται οι Γιώργος Μερκής, Νικόλας Ιωάννου και Νεκτάριος Αλεξάνδρου, οι σχεδιάστριες κοσμημάτων Ιωάννα Κοτζιάπασιη και Michelle Massoura και οι bloggers Ιωάννα Θεοδώρου και Μαρία Θωμά. Όλοι τους φοράνε τα συλλεκτικά t-shirts που δημιούργησαν οι: Ρίτα Αττάλα, NatarGeorgiou, Νάταλι Κωνσταντινίδου, Λουκία Κυριάκου και Τουμάζος Χαραλάμπους και ποζάρουν μπροστά από τον φωτογραφικό φακό του Χάρη Κυπριανού, σε μια παραγωγή την οποία επιμελήθηκε η Cal Creative Communication.

 

Δήλωσε και εσύ παρών στο απόλυτο φεστιβάλ του καλοκαιριού και δώσε ραντεβού στο σύγχρονο αθλητικό κέντρο Αγίας Νάπας στις 7 Ιουλίου 2018 σε μια μέρα με μοναδικές stage εμφανίσεις από τους R3HAB, Ayo & Teo, Thomas Gold, Will Sparks, Jaden Bojsen καθώς και ντόπιων μουσικών labels όπως WSTD και Ghetto Funk.

Κάντε εγγραφή στην ιστοσελίδα www.livingcolorfestival.com και ακολουθήστε τον λογαριασμό του Living Color festival στο Facebook και το Instagram, για να λαμβάνετε πρώτοι όλες τις πληροφορίες που το αφορούν.

Facebook

Instagram

 

ONOMATA

  1. Κώστας Χαραλάμπους, Δήμητρα Στυλιανού, Νεκτάριος Λύτρας, Θέκλα Χρίστου, Ζήνωνας Στυλιανού.
  2. Γιώργος Μερκής, Νικόλας Ιωάννου.
  3. Νεκτάριος Αλεξάνδρου.
  4. Κύπρος Καραβιώτης.
  5. Ksenia Zaytseva.
  6. Ρίτα Αττάλα.
  7. Κωνστάντια Δημητριάδου Κωνσταντίνου, Ρίτα Αττάλα, Σάββας Σάββα.
  8. Κωνστάντια Δημητριάδου Κωνσταντίνου.
  9. Ksenia Zaytseva, Ζήνωνας Στυλιανού.
  10. Δήμητρα Στυλιανού, Κωνστάντια Δημητριάδου Κωνσταντίνου.
  11. Χρήστος Κυριάκου.
  12. Λουκία Κυριάκου.
  13. Ιωάννα Θοδώρου.
  14. Μιχάλης Μιχαηλίδης.
  15. Δέσποινα Κοτζιάπασιη, Ιωάννα Κοτζιάπασιη.
  16. Κρυσταλλία Ζησιοπούλου.
  17. Κώστας Χαραλάμπους.
  18. Νεκτάριος Λύτρας.
  19. Δήμητρα Στυλιανού.
  20. Michelle Μασούρα.
  21. Νάταλι Κωνσταντινίδου.
  22. Μάρκος Sheikh.
  23. Τουμάζος Χαραλάμπους, Στέλλα Ίσσα.
  24. Νάταλι Κωνσταντινίδου, Μαρία Θωμά.
  25. Garen Meserlian.